• Uniek uitje
  • Corona proof
  • Sportief & ontspannen

Contact

 

Gasthuislaan 70
info@kantjeboordverhuur.nl 
06 - 48485237
NB: onze opstapplek kan soms veranderen, we laten dit tijdig weten. 

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Martin Jansen
4 maanden geleden

Het was een prachtige en zeer afwisselende kanotocht. ook de lunch die onderweg werd aangereikt was zeer goed verzorgt. Amersfoort vanaf het water bekijken is echt een belevenis.

Margot Roijackers
4 maanden geleden

heldere uitleg gehad (als beginner), erg genoten van de top locatie, mooie kano's en dat voor een zeer leuk prijsje! Een echte aanrader dus!

Brenda
4 maanden geleden

Super leuke activiteit om Amersfoort vanaf het water te leren kennen!

Clarie
4 maanden geleden

Een mooie tocht gehad. Allemaal enthousiast over de tocht en zo Amersfoort van een andere kant bekijken...

marc adang
4 maanden geleden

super om met de kano/kajak naar Amersfoort en door Amersfoort te peddelen. Mooie fotoos kunnen maken en vooral gezellig gehad op het water. Bedankt Dennis

Daniel
5 maanden geleden

Mooie tocht gemaakt die uitkwam in een bos. Helaas hadden we geen tijd voor de 3 uur, dat gaan we de volgende keer doen! Meegekregen materiaal (Canadese kano, ton, peddels) is goed. Uitleg route ook.

Marcel Burzacca
5 maanden geleden

Super leuk in combinatie met een lunch. Zeer leuk om Amersfoort zo te zien. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Top geregeld!

Nikki
5 maanden geleden

Super mooie sup tocht gemaakt door de grachten, echt een aanrader! Het is even wennen in het begin, maar dankzij de goede instructies vooraf hebben wij onwijs genoten!
Alleen jammer dat er geen uurtarief is, wij hadden voor 1,5 gereserveerd maar zijn uiteindelijk (nietsvermoedend) ong 2uur onderweg geweest en hebben betalen voor 3uur…