• Uniek uitje
  • Corona proof
  • Sportief & ontspannen

Contact

 

Gasthuislaan 70
info@kantjeboordverhuur.nl 
06 - 48485237
NB: onze opstapplek kan soms veranderen, we laten dit tijdig weten. 

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Anoek van Alteren
20 uur geleden

Super genoten! 🥰

Gerard van de Kamp
6 dagen geleden

In overleg helaas moeten annuleren ivm langdurige regen. De medewerker was vriendelijk en had alle begrip. Komen zeker terug bij mooi weer.

Eugenie
6 dagen geleden

Het was ondanks het weer een ontzettend leuk kanotochtje. Zo leuk om onze stad vanaf het water te beleven. Aardige ontvangst en uitleg, fijn dat jullie zo flexibel waren! Een aanrader en wij komen in ieder geval nog een keertje terug!

Liselotte
12 dagen geleden

Wat een super leuke ervaring om Amersfoort vanaf het water te bekijken op deze manier. Het roeien met de boten gaat soepel en toch heeft het ook enige samenwerking nodig, wat het extra leuk maakt. De jongens van kantje boord zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam, aanrader dus!😁

Dennis Pouw
een jaar geleden

We spraken Danny toen we een rondje aan het fietsen waren, volgende dag een afspraak gemaakt en lekker 1,5 uur wezen varen met onze peuter van 1,7 jaar Danny had een super drijfvest en de kleine vond het ook prachtig. 10/10 komen zeker nog een keer !

Peter Rutting
een jaar geleden

Wat een fantastisch initiatief. Erg leuk om te doen en leuk om door de binnenstad van prachtig Amersfoort te kunnen kanoën. Ook aan te raden om op een super veilige manier familie-dagen te organiseren. Absolute aanrader!