• Uniek uitje
  • Corona proof
  • Sportief & ontspannen

Kano-picknick Lunch&Borrel

 

Via Lunch & Borrel Amersfoort kun je per twee personen een kano huren om vervolgens via de grachten de binnenstad van Amersfoort vanuit een heel andere kant te bekijken. Met de kano kom je op plekken en zie je dingen, die je niet ziet wanneer je wandelt of fietst. Je start je kanotocht vanaf Park Randenbroek. Hier krijg je jouw kano, uitrusting, opvouwbare picknicktafel en route. De tocht duurt zo’n 3 uur. Ongeveer 20-30 minuten na de start, staat Lunch & Borrel voor je klaar aan de Korte Gracht. Hier wordt een tas met allemaal lekkere hapjes in je kano getakeld. Ook zit er een gebakje en een verse jus ‘d Orange in. Iets verderop bij de Monnikendam vind je een aanlegsteiger. Hier kun je de picknicktafel opzetten en genieten van de heerlijk uitgebreide lunch. Daarna ben je weer helemaal opgeladen om de tocht te vervolgen. 

Dit arrangement is te boeken van donderdag t/m zondag.
Voor groepen vanaf 15 personen kan het in overleg ook op maandag, dinsdag en woensdag.


Tarieven
(per 2 personen) 
3-uur kano arrangement     € 65,- 
Dagarrangement                  € 90,-

 

Meer lezen of alvast reserveren? Klik dan hier! 


Menu overboord Grand Cafe de Kromme

 

Wij willen dat iedereen die bij ons een kano huurt een complete dag ervaart. Een van de dingen die wij daarom aanbieden, om dat uitje op het water hellemaal compleet te maken, is een lekker hapje of drankje voor aan boord!

Menu Over Boord 
Daarom werken we samen met Grand Café de Kromme, een gezellige eetgelegenheid midden in het centrum van Amersfoort en bieden we voor iedereen wat wil. Gemakkelijk mee te nemen in je kano of sup!

 

Hoe werkt het?

Als je in de kano stapt geven we de menukaart aan je mee. Mocht je ergens zin in hebben, kan je via het telefoonnummer op de kaart staat je bestelling door geven. (let op: dit kan vanaf 12:00) Enige wat je nu nog hoeft te doen is langs varen, en er van te genieten!